ADANA / SARIÇAM - Hacı Özcan Sinağ Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI İÇİN 29 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ  SAAT: 09.45 DE TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA YÖNETİM VE DENETİM KURULU ÜYELERİNİN SEÇİMİ İLE İLGİLİ TOPLANTI YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı   29 Ekim 2023 Pazar Günü Saat 09.45 de  okulumuz bahçesinde  yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Musa KURTAY

Yayın: 20.10.2020 - Güncelleme: 16.10.2023 21:35 - Görüntülenme: 1390